Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Algemene informatie

   Tenuetje.nl levert team sportkleding voor scholen. Als school representatief voor de dag komen tijdens sportevenementen is prettig voor de school, de ouders en vooral de kinderen.
   We hebben een uitgebreid assortiment waaruit u een keuze kunt maken. We hebben de site zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt met filters e.d. Echter begrijpen wij dat het toch lastig is om een overzicht te krijgen. We helpen u graag met het samenstellen van de sportkleding en maken voor u een keurige offerte op maat zodat u alles op een rijtje heeft. Ook voor schoolreisjes, avond vierdaagse en andere activiteiten kunnen we  losse shirts leveren. Wij leveren het liefst polyester shirts welke na vele wasbeurten goed van kleur blijven en niet onbelangrijk ……. snel weer droog.
   We leveren al een set (shirt en broekje) inclusief bedrukking voor slechts € 12,95 (afhankelijk van aantallen).
   Wanneer u het op prijs stelt dat er iemand bij u langs komt om e.e.a. te bespreken dan is dit ook mogelijk. Hoe weet ik welke maten we moeten hebben? Wanneer u de intentie heeft om bij ons de kleding te kopen dan sturen we van iedere maat paskleding toe zodat u de kwaliteit kunt beoordelen en de kinderen / studenten kunt laten passen.

   Hieronder een kleine greep van de scholen die wij met trots hebben mogen voorzien van onze kleding.

   Volg ons stappenplan:

   Stap 1: vraag een vrijblijvende offerte aan via ons eenvoudige offerte formulier.

   Stap 2: Samen telefonisch of persoonlijk contact om e.e.a. door te spreken

   Stap 3: Wanneer offerte in orde bevonden is sturen we pas sets op.

   Stap 4: Bestelling wordt doorgegeven

   Stap 5: Verwerken order

   Stap 6: Uitleveren order

   Sportkleding voor ROC’s sport en beweging.

   Voor ROC’s  kunnen we complete sportpakketten samenstellen. In overleg stellen we een goed pakket samen voor intensief gebruik. Een eigen gemaakt collectie behoort tevens tot de mogelijkheden. Ook kunnen wij  veel voor u uit handen nemen zodat u zo min mogelijk geconfronteerd met de rompslomp daaromheen. Voor de ROC’s maken we een aparte winkel aan zodat iedere student zijn of haar kleding zelf kan bestellen. Ook het nabestellen kan op deze manier. Wij versturen het pakket eventueel voorzien van bedrukking op naar de student. Heeft u hier interesse in dan kunnen we geheel vrijblijvend bij u langskomen om e.e.a. door te spreken.
   Bel even naar 0299-773991 of vul even het contactformulier in. 

   Sportkleding bedrukken:

   Uiteraard bedrukken wij ook graag de kleding voor u. We gebruiken hiervoor professionele apparatuur. Tevens gebruiken we hoogwaardige bedrukkingsmaterialen voor jarenlang sportplezier.
   Enkel of meerkleurige opdrukken alles hebben we in eigen beheer. Op onze hoogwaardige bedrukking geven we 3 jaar garantie.

   Veiligheidshesjes:

   Voor de basisscholen krijgen we ook veel vragen naar veiligheidshesjes voor evenementen of van en naar de BSO. We kunnen deze ook voor u leveren. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking