Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Bedrukken is maatwerk


   ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

   Het bedrukken van sportkleding is maatwerk. Dit nemen we al ruim 12,5 jaar lang zeer serieus. De kosten hangen sterk af van het soort bedrukking als wel de aantallen. Toch willen we u als u zich aan het oriënteren bent een prijsindicatie meegegeven wat de kosten zijn van onze 1 kleurige bedrukkingen. We bedrukken ook in meerdere kleuren, echter moeten we aan de hand van uw wensen en/of te bedrukken bestanden een prijs bepalen.

   Hieronder een prijsindicatie van 1 kleurige bedrukkingen wanneer u de kleding bij ons aankoopt.

   Clublogo€ 2,50
   Sponsornaam€ 2,50
   Initialen€ 2,50
   Naam op de achterzijde€ 2,50
   Nummer (1 of twee cijfers)€ 2,50
     

    

   Voor Full color of andere speciale bedrukkingen verzoeken wij u om een aanvraag te doen. Dit kan eenvoudig via de mail of via ons offerteformulier.


   Koopt u bij ons de kleding? dan zijn we vaak de goedkoopste van Nederland incl. bedrukking...... laat u verrassen. 
   We bedrukken met speciaal voor sportkleding ontwikkelde folies.

   In onze eigen textieldrukkerij hebben we professionele apparatuur voor zowel het maken van een bedrukking als het bedrukken van de sportkleding.

   KLEDING NIET BIJ ONS GEKOCHT? GEEN PROBLEEM ! WIJ BEDRUKKEN HET GRAAG VOOR U!

   Het bedrukken van sportkleding is vrijwel altijd maatwerk en is niet eenvoudig via een webshop te bestellen. Wanneer u via ons offerteformulier aangeeft wat u mogelijk zou willen bestellen dan brengen we graag een geheel vrijblijvende offerte  voor u uit.
   U bent bij ons ook van harte welkom met uw eigen kleding. We bedrukken dit graag voor u.

   Logo's graag digitaal aanbieden in 1 van de volgende bestandsformaten: .ai, .eps, .pdf. Deze bestanden zijn het best bruikbaar.

   Een voorbeeld van een bedrukking op een shirt.

    

   In overleg met klant gemaakte nummering voor kleding.

   Tenuetje.nl heeft eigen professionele apparatuur om zowel de bedrukkingen te snijden als te bedrukken. Wij snijden zelf de letters en logo's voor op uw teamkleding. Tenuetje.nl  heeft zeer veel verschillende lettertypes in haar bestaand die nagenoeg gelijk zijn aan de contouren van zowel bekende voetbalclubs als andere clubs binnen een andere soort sport.
   Hieronder de Top 5 van populairste lettertypes in willekeurige volgorde.

   De mogelijkheid tot het bedrukken van shirts op een zeer uiteenlopende en creatieve manier maakt ons onderscheidend ten opzichte van anderen en dat bovendien tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

   Voor het bedrukken van een tenue zijn diverse mogelijkheden. We kunnen tekst, nummers, logo's, sponsoruitingen e.d. op de kleding drukken. Wij bedrukken tenues in een klassieke stijl, maar als u bijvoorbeeld een opdruk in 3D wilt hebben of een full-color opdruk, dan is dat ook mogelijk. 

   Of u nu in een zaalvoetbalteam zit of met een team dat handbalt of basketbalt, wij hebben voor diverse sporten uitgebreide mogelijkheden aangaande het bedrukken en hieronder treft u een greep aan uit het assortiment.

   Flex folie:
   Verreweg het meest gebruikt voor het bedrukken van sportkleding is de flexfolie. Deze speciaal hiervoor ontwikkelde folie is rekbaar goed wasbaar en heeft een zeer goede hechting. Veel gebruikt voor shirtreclame, namen en nummers. In vele basiskleuren verkrijgbaar.

   Flexi transfers:
   Flexi Transfers is een speciale soort inkt wat rekbaar is na bedrukking. Ideaal voor het bedrukken van tenues voor een voetbal team en Flexi Transfers zijn vanaf 15 stuks leverbaar in diverse kleuren en afmetingen.

   Flock Transfer:
   Flock Transfers worden gemaakt van hoogwaardig flockmateriaal. Deze hebben een flockdikte van 0.3 tot 0.5 millimeter hoog. Deze transfers zijn uitermate geschikt voor een luxe uitstraling van al uw te bedrukken textiel. Een prima optie voor het bedrukken van tenues voor uw team.

   Sublimatie drukwerk:
   Sublimatie is een proces dat gebruik maakt van hittegevoelige inkt die een verbinding kan maken met een speciaal hiervoor gecoat oppervlak. Sublimatie kunnen we toepassen op wit 100% polyester. Het aanbod te sublimeren producten groeit elke dag. Heeft u bijvoorbeeld T-shirts nodig met uw eigen ontwerp? vraag naar de mogelijkheden.

   Geborduurde badges:
   Als u uw team een luxe uitstraling wilt meegeven is er de mogelijkheid om bijvoorbeeld het logo van uw verenging te laten borduren. Deze zullen als geborduurde badges aan de tenues worden  toegevoegd en uiteraard zijn deze badges van de allerbeste kwaliteit.

   Hebt u een tenue aangeschaft, bij een ander of bij ons en u wilt deze naderhand alsnog laten bedrukken? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. Neemt u even contact met ons op en wij vertellen u hoe dit het beste geregeld kan worden.

   E-Mail: [email protected]
   Tel: 0031(0)299-773991
   Klantenservice

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking