Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Bedrukken is maatwerk


   Wilt u uw sportkleding laten bedrukken? Wij van Tenuetje.nl staan voor u klaar.
   Onze Slogan is “ het bedrukken van sportkleding is maatwerk”

   Dit nemen we al ruim 12,5 jaar lang zeer serieus. Waarom vinden wij dit maatwerk? Nou heel simpel… of  u nu sponsor- bedrukkingen, logo bedrukkingen of een naam en nummer op uw kleding bedrukt wilt hebben, vrijwel geen één is hetzelfde. Of u een kleine of een grote oplage van sportkleding wilt laten bedrukken bij ons krijgt u alle aandacht.

   Er zijn vele mogelijkheden om sportkleding te bedrukken, wij zoeken de best passende bedrukking voor u uit en komen dan met een voorstel. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via ons offerte formulier.

   We krijgen ook wel eens de vraag, bedrukt u ook kleding wanneer we dit zelf aanleveren?
   Ja natuurlijk doen we dat, ook hiervoor geldt… vraag even een offerte aan of bel ons even op.

   Kortom u kunt bij ons terecht voor het bedrukken van Shirts, shorts, jasjes, broeken, tassen e.d.

   Bedrukken en bedrukkingen voor derden:

   Heeft u het te druk in uw sportzaak om te bedrukken en of besteed u dit liever uit dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook wanneer u losse nummers, namen, complete naamblokken, logo's e.d. nodig heeft. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

    

   Prijzen van onze bedrukkingen:

   De prijzen van een bedrukking hangt af van een aantal factoren. Type bedrukking, grootte, complexiteit, aantallen en of u de kleding bij ons koopt of zelf aanlevert.  

   Toch willen we u als u zich aan het oriënteren bent een prijsindicatie meegegeven wat de prijzen zijn van onze 1 kleurige bedrukkingen wanneer u de kleding bij ons aankoopt

   Prijsindicatie van 1 kleurige bedrukkingen bij aankoop van kleding.

   Clublogo

   € 2,50

   Sponsornaam

   € 2,50

   Initialen

   € 2,50

   Naam op de achterzijde

   € 2,50

   Nummer (1 of twee cijfers)

   € 2,50

   Sponsor logo's

   Op aanvraag

   Koopt u bij ons de kleding? dan zijn we vaak de goedkoopste van Nederland incl. bedrukking...... laat u verrassen. We bedrukken met speciaal voor sportkleding ontwikkelde folies.

   In onze eigen textieldrukkerij hebben we professionele apparatuur voor zowel het maken van een bedrukking als het bedrukken van de sportkleding.

   KLEDING NIET BIJ ONS GEKOCHT? GEEN PROBLEEM ! WIJ BEDRUKKEN HET GRAAG VOOR U!

   Logo’s bij voorkeur digitaal aanleveren in één van de volgende vector bestandsformaten: .ai, .eps, .pdf. Deze bestanden zijn het best bruikbaar.

    

   Tenuetje.nl heeft eigen professionele apparatuur om zowel de bedrukkingen te snijden als te bedrukken. Wij snijden zelf de letters en logo's voor op uw teamkleding. Tenuetje.nl  heeft zeer veel verschillende lettertypes in haar bestaand die nagenoeg gelijk zijn aan de contouren van zowel bekende voetbalclubs als andere clubs binnen een andere soort sport.


   Hieronder de Top 5 van populairste lettertypes in willekeurige volgorde.

    

   De mogelijkheid tot het bedrukken van shirts op een zeer uiteenlopende en creatieve manier maakt ons onderscheidend ten opzichte van anderen en dat bovendien tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

   Type bedrukkingen:

   Voor het bedrukken van sportkleding zijn er diverse mogelijkheden. We kunnen tekst, nummers, logo's, sponsoruitingen e.d. op de kleding drukken. Wij bedrukken tenues in een klassieke stijl, maar als u bijvoorbeeld een opdruk in 3D wilt hebben of een full-color opdruk, dan is dat ook mogelijk. 

   Of u nu in een zaalvoetbalteam zit, handbalt of basketbalt, wij hebben voor diverse sporten uitgebreide mogelijkheden aangaande het bedrukken en hieronder treft u een greep aan uit het assortiment.

   Flex folie:
   Verreweg het meest gebruikt voor het bedrukken van sportkleding is de flexfolie. Deze speciaal hiervoor ontwikkelde folie is rekbaar goed wasbaar en heeft een zeer goede hechting. Veel gebruikt voor shirtreclame, namen en nummers. In vele basiskleuren verkrijgbaar.

    

   Flexi transfers:
   Flexi Transfers is een speciale soort inkt wat rekbaar is na bedrukking. Ideaal voor het bedrukken van tenues voor een voetbal team en Flexi Transfers zijn vanaf 15 stuks leverbaar in diverse kleuren en afmetingen.

   Flock Transfer:
   Flock Transfers worden gemaakt van hoogwaardig flockmateriaal. Deze hebben een flockdikte van 0.3 tot 0.5 millimeter hoog. Deze transfers zijn uitermate geschikt voor een luxe uitstraling van al uw te bedrukken textiel. Een prima optie voor het bedrukken van tenues voor uw team.

   Sublimatie drukwerk:
   Sublimatie is een proces dat gebruik maakt van hittegevoelige inkt die een verbinding kan maken met een speciaal hiervoor gecoat oppervlak. Sublimatie kunnen we toepassen op wit 100% polyester. Het aanbod te sublimeren producten groeit elke dag. Heeft u bijvoorbeeld T-shirts nodig met uw eigen ontwerp? vraag naar de mogelijkheden.

   Geborduurde badges:
   Als u uw team een luxe uitstraling wilt meegeven is er de mogelijkheid om bijvoorbeeld het logo van uw verenging te laten borduren. Deze zullen als geborduurde badges aan de tenues worden  toegevoegd en uiteraard zijn deze badges van de allerbeste kwaliteit. Prijstechnisch pas interessant in grotere aantallen.

   Hebt u een tenue aangeschaft, bij een ander of bij ons en u wilt deze naderhand alsnog laten bedrukken? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. Neemt u even contact met ons op en wij vertellen u hoe dit het beste geregeld kan worden.

   Uw team van Tenuetje.nl
   E-Mail: [email protected]
   Tel: 0031(0)299-773991
   Mobiel: 0031(0)628987309
   Klantenservice

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking