Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Over ons

   Tenuetje.nl is een compact familiebedrijf en sinds 2009 actief op de online sportmarkt.

   We willen een betrouwbare, eerlijke en kwalitatief goede leverancier van betaalbare sportkleding zijn. We zijn al jaren trouw aan onze partners en hebben hier een goede band mee. Een persoonlijke benadering is bij ons de normaalste zaak van de wereld. We denken met u mee en komen onze afspraken na. Voor ons zou het een teleurstelling zijn wanneer iemand niet tevreden is met de geleverde artikelen. Dus wanneer u op zoek bent naar een leverancier voor uw sportkleding met kennis van zaken en een persoonlijke benadering…. probeer ons eens.

   We staan open voor creatieve ideeën en denken daar graag in mee. We blijven ons ontwikkelen op het gebied van kleding en de bijbehorende bedrukkingen.

   Met Tenuetje.nl richten wij ons op volledige tenues, shirts, sweaters, trainingspakken, tassen, ballen en andere sport gerelateerde artikelen. Hier op Tenuetje kunt u prima terecht voor sporttenues voor zowel kinderen, mannen als vrouwen en dat voor diverse sporten. Zo hebben wij voetbal teamwearbasketbal tenuesvolleybal kledinghandbal kledingvoetbal trainingspakkenhardloop  en promotie kleding en u kunt deze in één keer voor bijvoorbeeld uw gehele team aanschaffen. Ook kunt u bij ons uw eigen sportkledinglijn ontwerpen. En dat al v.a. 10 stuks. Dit is uniek.

   Waar wij in de eerste instantie op de particuliere markt actief waren net voetbalshirts richten wij ons nu op teams die in één keer complete tenues willen aanschaffen. Wij kunnen de tenues vanzelfsprekend speciaal voor één team maken doordat wij uitgebreide mogelijkheden hebben met betrekking tot het bedrukken van de tenues.

   Het bedrukken van tenues gaat middels professionele apparatuur. Wij maken logo’s, shirtreclame, namen en nummers en dat allemaal in eigen beheer. Wilt u gezamenlijk tot een mooi eindproduct komen waar u jarenlang plezier aan kunt beleven neem dan even contact met ons op. Natuurlijk bent u ook voor enkele stuks welkom bij ons.

   We zijn al jaren lang supplier van de volgende sportmerken │ JAKOACERBISGIVOVAGECO

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking