Compact en persoonlijk
Eigen textieldrukkerij
Geen verzendkosten v.a. € 100
ruim 10 jaar ervaring

Over ons

 

Tenuetje.nl is sinds 2009 actief op de online sportmarkt.We blijven ons ontwikkelen op het gebied van kleding en de bijbehorende bedrukkingen. We zijn een compact familiebedrijf met zeer veel kennis. Belangrijk vinden we de persoonlijke begeleiding. We staan open voor creatieve ideeën en denken daar graag in mee.
Met Tenuetje.nl specialiseren wij ons op volledige tenues, shirts, sweaters, trainingspakken, tassen, ballen en andere sportgerelateerde artikelen. Hier op Tenuetje kunt u prima terecht voor sporttenues voor zowel kinderen, mannen als vrouwen en dat voor diverse sporten. Zo hebben wij voetbal teamwearbasketbal tenuesvolleybal kledinghandbal kledingvoetbal trainingspakken en hardloop kleding  en u kunt deze in één keer voor bijvoorbeeld uw gehele team aanschaffen.
Waar wij in de eerste instantie op de particuliere markt actief waren richten wij ons met Tenuetje meer op teams die in één keer complete tenues willen aanschaffen en wij kunnen de tenues vanzelfsprekend speciaal voor één team maken doordat wij uitgebreide mogelijkheden hebben met betrekking tot het bedrukken van de tenues.
Het bedrukken van tenues gaat middels professionele apparatuur en wij kunnen tevens logo’s borduren. Op deze manier kunt u voor uw team een compleet pakket aan tenues laten realiseren, waarbij u ook nog eens onderscheidend oogt.
Ook voor enkele stuks bent u bij ons van harte welkom.
Compact en persoonlijk
Eigen textieldrukkerij
Geen verzendkosten v.a. € 100
ruim 10 jaar ervaring